mandag 9. mars 2015

Gable box

Skulle til naprapaten min på fredag, samt et kafe besøk med en veninne etterpå. Siden jeg var i det kreative hjørnet og hadde tid, puslet jeg sammen en Gable box til hver av dem. Disse er nok mer vårlige enn "Påskete"Laget de av kraft kartong og rester av Maja Design som magebelte. Pyntet med Hugsnug, roser, halv perler, rosett og pebbles. Tekstene finner du HER


Til kantene og teksten brukte jeg Walnut Stain Distress blekk.


 Oppi boxene la jeg litt "gress" i. (av grønne kartongstrimler som jeg kjørte gjennom "Paper crimperen") Slik at eggene skulle ligge trygt.Under her har jeg laget en meget enkel oppskrift på hvordan denne Gable boxen er laget. Utgangspunktet er 8,5 x 11 og alle målene er oppgitt i tommer. Alle linjene skal scores først og så klippe opp de heltrukkede etterpå. ( Bildet under gir bare et bilde av malen og stemmer ikke om man printer ut og klipper )

Slik ser boksen ut når alt er klippet og jeg har valgt å lime ned de flappene som ikke er håndtak slik at boksen blir stødigere. Har rundet hjørnene og brukt en oval punch til håndtakene.


Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar