mandag 9. mars 2015

Kalenderblokker

Kalender blokker er å få kjøpt overalt, men stort sett bare i Amerikansk utgave hvor uka begynner med Søndag. Utrolig irriterende så da får jeg lage min egen, tenkte jeg. Kjøpte en digital fil med kalender og printet den ut på 190g kartong. Min kjøpte jeg HER men det finnes plenty å velge i. Man kan også designe sine egne gratis  HER 
Kuttet ut alle månedene. Det  beste er å stanse de ut, så de blir nøyaktig like, men hadde ikke noen dies som passet helt. Limet er noe jeg kjøpte for en god stund siden fra Ebay og heter Pad-Make-R.  Men om du googler  "Padding Compound" så får du opp mange forslag uansett. En liten boks holder leeeeenge.  Vil anta at kansje Silicon lignende lim også funker.
Festet alle kalendersidene stramt sammen ved hjelp av noen klyper fra Biltema. Bakerst hadde jeg en kartongbit som var tykkere. Malte på limet i to omganger,  passe tykke lag og lot tørke. På denne måten kan man lage allslags blokker i allverden fasonger. Festlig å lage blokker i f.eks hjertefasong eller andre die fasonger som man har.
Når de lå til tørk festet jeg også på klyper øverst for å få et godt press på arkene.
Vips så ha du kalenderblokker klare til bruk!Ha en finfin torsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar